Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

1. 2017 yılında hacca gitmek için ilk defa kayıt yaptıracak vatandaşlarımız ilgili bankalara 20 TL. ön kayıt ücreti yatıracaklardır. 2. Ön kayıt ücreti yatıran vatandaşlarımızın 28 Aralık 2016 – 06 Ocak 2017 tarihleri arasında kendileri elektronik ortamda (http://hac.diyanet.gov.tr) veya müftülüklere bizzat müracaat ederek "Oda tercihli hac konaklama" ve "Otel Konaklama" türlerinden birini tercih ederek kayıtlarını yapacaklardır. 3. Vatandaşlarımızın iletişim bilgilerini, (Kura çekimi sonrası hacca gitmeye hak kazanan vatandaşlarımızın "Kesin Kayıt Yaptırabilir" belgeleri cep telefonlarına gelecek olan SMS şifresi ile alabileceklerinden) ve özellikle cep telefonu bilgilerini yazmaları önem arz etmektedir.
Detay

2016 Aralık Ay’ı İlçe Müftüleri Toplantısı Söğüt İlçe Müftülüğünde yapıldı. İl Müftüsü Necati Akkuş başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya, İl Müftü Yardımcıları, İlçe Müftüleri ve vaizler katıldı.
Detay