29.05.2024

4-6 Yaş Kur’an Kursu miniklerimiz için “Çocuk Şenliği”

Müftülüğümüze bağlı 4-6 yaş grubu Kur’an kurslarında eğitim gören öğrenciler “Kadim Oyunlar ve Çocuk Şenliği’nde” buluştu.

Şenliğe İl Müftümüz Ali Erhun, Müftü Yardımcısı Hatice Geçgelen, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenci ve velileri katıldı.

Pelitözü Gölpark’ta düzenlenen şenlikte miniklere ve velilerine hitap eden İl Müftümüz Ali Erhun “Bu yılın en güzel manzarasıyla karşı karşıyayız. Burası bir çiçek bahçesi oldu. Elhamdülillah ki bu yavrularımız bir yıl boyunca çok verimli bir şekilde hoca hanımlarımızın özverili gayretleriyle eğitildiler. Oynadılar, eğlendiler ve öğrendiler. Yavrularımız Kur’anı Kerim okumayı, namaz kılmayı ve namaz dualarını öğrendi. Çocuklarımız için ömürleri boyunca unutamayacakları bir güzellik oldu. Ben bütün annelere ve velilerimize teşekkür ediyorum. Hem bu hizmetlerimize sahip çıktınız hem de yavrularınız için çok güzel bir yatırım yaptınız. Tebrik ediyorum sizleri Allah hepinizden razı olsun." dedi.

Öğrendikleri Kur'an-ı Kerim surelerini ve dualarını okuyan çocuklar yapılan etkinliklerle doyasıya eğlendiler