26.01.2024

2024 YILI İŞKUR (TYP) KAPSAMINDA GEÇİCİ CAMİ GÖREVLİSİ İSTİHDAMI İLANI

İl Müftülüğümüz bünyesinde münhal bulunan İmam Hatip kadrolarına, TYP (İŞKUR) kapsamında tahsis edilen kontenjan adedince istihdam edilmek üzere “Geçici Cami Görevlisi” görevlendirilecektir. Bu çerçevede İl Müftülüğümüz tarafından sözlü mülakat yapılacak ve Mülakat sonucu oluşturulacak liste İŞKUR İl Müdürlüğüne bildirilecektir.

YAPILACAK MÜLAKAT İLE İLGİLİ BAZI HUSUSLAR

• 2022 KPSS (DHBT) sınavına girenlere öncelik verilecektir,
  • Aday sınava girmediyse; İlahiyat Fakültesi, İlahiyat Ön Lisans, İmam Hatip Lisesi veya Hafız olanlara öncelik verilecektir.
  • Mülakat neticesinde 70 ve üzeri puan alıp mülakat puanı en yüksek olandan başlamak suretiyle görevlendirmeler yapılacaktır.
  • Puanların eşit olması durumunda tahsili yüksek olana, bunun eşit olması durumunda hafız olana, bunun eşit olması durumunda KPSS puanı yüksek olana öncelik verilecektir.
  • İlgili Mülakata başvuru yapanların Bilecik İl Sınırlarında(İlçeler dahil) ikamet etmeleri ve Örgün Öğretimde okumamaları gerekmektedir.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1) Dilekçe

2) T.C Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

3) Diploma Fotokopisi

4) Hafızlık Belgesi(varsa)

5) 2022 Yılı KPSS(DHBT) Sınav Sonuç Belgesi(varsa)

• SINAV BAŞVURU TARİHİ VE YERİ
  • Sınav Başvuru  : 29 Ocak - 5 Şubat 2024 tarihleri arasında İl Müftülüğümüze ve İlçe Müftülüklerimize başvuracaklardır.
  • Sınav tarihi ve Yeri : 7 Şubat 2024 Çarşamba günü Saat 09:00 da adaylar sınav yerinde(İl Müftülüğü) bulunacaktır.
  • Sınav Yeri Adresi : İl Müftülüğü;  İstiklal Mah. Tevfikbey Cad. N:111 Merkez/Bilecik