25.11.2022

Kur’an Kursu Öğreticisinden Öğretmenler Gününde Anlamlı Bağış

Bilecik Kayıboyu 4-6 Yaş Kur’an Kursu Öğreticisi Nagihan Demirel, Öğretmenler günü hediyesi olarak  İl Müftüsü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu adına Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilecik Şubesine bağışta bulundu.

İl Müftüsü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu öğretmenler günü münasebetiyle Kayıboyu 4-6 Yaş Kur’an Kursunu ziyaret etti. Kursta eğitim gören öğrencilerle bir araya gelen Müftü Ali Erhun, Kur’an Kursu öğreticilerinin öğretmenler gününü kutladı.

Kurs Öğreticisi Nagihan Demirel ise, Öğretmenler günü hediyesi olarak  İl Müftüsü Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu adına Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) Bilecik Şubesine bağışta bulundu.

Bağışı kabul eden İl Müftüsü Ali Erhun Kurs Öğreticisi Demirel’e anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür etti. Müftü Ali Erhun “ Peygamberimiz sav “Hediyeleşin” buyurarak, hediyeleşmenin kalpteki kötü duyguları gidereceğini bildirmiş, küçük de olsa verilen hediyeyi hakir görmemeyi öğütlemiştir. Hediyenin mutlaka maddi değeri yüksek olan bir şey olması gerekmediği gibi, somut bir nesne olması da gerekmiyor. Din kardeşimize gösterdiğimiz bir tebessüm, bir güzel söz dahi hediye olabilir. Bu bağlamda Nagihan hocama bu anlamlı hediyesinden dolayı teşekkür ediyorum. Vakfımıza gönderilen her kuruş milletimizin emanetidir. Bizler bu emanetleri titizlikle olması gereken yerlere ulaştırıyoruz.  Tabi bu gün öğretmenler günü. Öğretmenlik mesleği eğitim ve öğretim sürecinde edinilen bilgileri, tecrübe ve irfanla harmanlayarak çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlerimizle aynı mesleği icra eden Kur'an kursu öğreticilerimizin de Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, sıhhat ve afiyet ve diliyorum” dedi.