24.11.2022

Hafızlık Öğrencilerinden Öğretmenler Gününde Müftülüğümüze Anlamlı Ziyaret

"24 Kasım Öğretmenler Günü" dolayısıyla Müftülüğümüzü ziyaret eden hafızlık öğrencileri, İl Müftümüz Ali Erhun ile bir araya geldi.

Şifa Kız Yatılı Hafızlık Kuran Kursu'nda hafızlık eğitimine devam eden öğrenciler, Müftü Ali Erhun'a günün anısına hediye takdiminde bulunarak öğretmenler gününü kutladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Müftü Erhun ise günün anlam ve önemine vurgu yaparak şöyle konuştu: "Öğretmenlik mesleği eğitim ve öğretim sürecinde edinilen bilgileri, tecrübe ve irfanla harmanlayarak çocuklarımızı ve gençlerimizi geleceğe hazırlama mesleğidir. Öğretmenlerimizle aynı mesleği icra eden siz Kur'an kursu öğreticilerimizin de Öğretmenler Günü'nü kutluyor, sağlık, sıhhat ve afiyet diliyorum. Ahirete irtihal etmiş olan öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum." dedi.