25.05.2024

İstikamet 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yıl Sonu Programi gerçekleştirdi.

Istikamet 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğrencileri Yıl Sonu Programi gerçekleştirdi.

Istikamet 4-6 Yaş Kur'an Kursu Öğreticileri Tuba Şatır ve Esra Sosa öğrencileri ile birlikte Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık Kız Kur'an Kursu Konferans Salonunda Yıl Sonu programı düzenlendi.

Program Öğrencilerin okumuş olduğu Kur'an'ı Kerim tilaveti ile başladı.

Açış konuşmasını yapan Bozüyük Müftümüz Muammer Ölmez " Emanetlerinizin farkındayız. O yüzden emanetinize gözümüz gibi sahip çıkıyoruz. Evlatlarımızı zamanın tehlikelerinden korumalıyız. 4-6 yaş arasında bütün eğitimleri vermeli ve temel atmalıyız. Onları arıların petekleri işledikleri gibi işlemeliyiz. Çocuklarımızı Allah'a Kul Peygambere hayırlı ümmet olarak yetiştirmeliyiz.  Çocuklarımızı istikamet üzere yetiştirmeliyiz.

Mahşerde insanlar kendilerini kurtuluşa götürecek bir şey arayacaklar, hayırlı evlatlar arayacaklar işte evlatlarımız bizim göz aydınlıklarımız olacak.

Mevlam Evlatlarımızı Allah'a hayırlı kul, peygamberimize hayırlı ümmet, siz değerli anne babalara hayırlı evlat camilerimize cami kuşu eylesin." dedi.

Program Öğrencilerin çeşitli etkinlikleri ile devam etti.

İstikamet 4-6 Yaş Kur'an Kursu öğrencileri kursun açılmasında eğitimin devam etmesinde katkısı olan Bozüyük Müftümüz Muammer Ölmez'e hediye takdim ettiler.

Program Öğrencilerin duası ile son buldu.