21.05.2024

Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık Kız Kur'an Kursu Konferans Salonunda Savaş, Göç ve Aile konulu Seminer düzenlendi.

Yeşilkent Kumralabdal Hafızlık  Kız Kur'an Kursu Konferans Salonunda Savaş, Göç ve Aile konulu Seminer düzenlendi.

Bozüyük Müftülüğü ve Bozüyük Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinartörlüğünde Savaş, Göç ve Aile konulu seminer düzenlendi.

Eskişehir Osmangazi  Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Fatma Asiye Şenat tarafından Savaş, Göç ve Aile konulu seminer düzenlendi.

Personelimize ve vatandaşlara yönelik seminer 4 Eylül Kumralabdal Cami İmam Hatibi Recep Dayan tarafından okunan Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Prpgramın akabinde Bozüyük Müftümüz Muammer Ölmez tarafından selamlama konuşması gerçekleştirildi.

Öğretim Üyesi Şenat "  Aileyi anlamak için öncelikle Kur'an-ı Kerimi ve Peygamberimizin Hayatını iyi anlamak gerekir. Geçmişten bugüne aileyi dağıtmak için ellerinden geleni yapıyorlar. Bir an evvel tekrar toparlanması gerekiyor ailenin. Savaş ve göçten en çok etkilenen kadınlar bu durumdan da dolaylı olarak çocuklar etkileniyor. Kadınların ve çocukların korunması bu konuda en başta gelmelidir. Sayın Müftümüz Muammer Ölmez'e böyle bir programa davetinden ve bu kitle ile buluşturmasından dolayı teşekkür ederim. " dedi.

Programın sonunda Bozüyük Müftümüz Muammer Ölmez Eskişehir Osmangazi Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Fatma Asiye Şenat'a hediye takdim etti.