01.03.2024

İlçe Kaymakamımız Sayın Rumeysa Sena KURT, İlçe Müftüsü İrfan AYIK ile birlikte Aşağıboğaz Köyü Camii imam lojmanının kullanıma açılma programına katıldı.

Cuma namazı akabinde okunan Kuran-ı Kerim ve İlçe Müftüsü İrfan AYIK tarafından yapılan dualarla imam lojmanının açılışı yapıldı.

Programda İmam evinde incelemelerde bulunan Kaymakamımız Sayın Rumeysa Sena KURT bu lojmanın Müftülüğümüze ve köyümüze hayırlı olmasını diledi. Ardından düzenlenen hayır pilavı etkinliğine katılan Kaymakamımız ilçe müftüsüyle beraber köy halkıyla köy konağında hasbihal etti.
#imamlojmanı #diyanet #yenipazarmüftülüğü #aşağıboğazköyücami