07.10.2023

Mevlid-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Esnaf Ziyareti

İlçe müftümüz Sayın İrfan AYIK, "Mevlid-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri kapsamında, Katran Köyü Camii İmam-Hatibi İsmail UMAÇ, Fatih Sultan Mehmet Camii İmam-Hatibi Mustafa ÇELİK ve Ümitler Köyü Camii İmam-Hatibi Nazif TEZCAN hocalarımızdan oluşan bir heyetle esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Haftanın anlam ve öneminin de anlatıldığı Ziyarette Başkanlığımızın yayınlarından olup hafta dolayısıyla basımı yapılan "Peygamberimiz, İman ve İstikamet" kitabı aynı şekilde ilgili hafta dolayısıyla “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” temasıyla okurla buluşan Diyanet Aylık Derginin Eylül Sayısı esnafımıza hediye edildi.
#DinGörevlileriHaftası #MevlidiNebiHaftası #esnafziyareti