06.10.2023

Müftülüğümüzce “Camiler ve Din Görevlileri Haftası” Münasebetiyle Din Görevlilerimize Yönelik Program Düzenlendi

“Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle İl Müftümüz Sayın Ali Erhun  hocamızın konuşmacı olarak davet edildiği ayrıca Belediye Başkanımız Sayın Ilhan Özden ’in de katıldığı, emekli veya halen görevde bulunan Din görevlilerimize yönelik, Yenipazar Belediye Başkanlığımızın ev sahipliğinde, “Hasbihal” programı düzenlendi.

Programda İlçe Müftümüz İrfan Ayık  ’ın misafirlerimize ve din görevlilerimize, programa katılımlarından ötürü ayrıca Dîn-i Mübîni İslâma hizmetlerinden dolayı teşekkür konuşmasından sonra Belediye Başkanımız Sayın ÖZDEN, İman ve İstikamet yolunda Din Görevlilerinin payının büyük olduğunu ifade ederek bu vesileyle bütün din görevlilerimizin 1-7 Ekim “Camiler ve Din Görevlileri Haftası”nı kutladı.

Ardından İl Müftümüz Sayın Ali ERHUN, bütün din görevlilerine üstlenmiş oldukları görevin önemini ve sorumluluğunu anlatan bir sohbet yaptıktan sonra Hocalarımızın haftalarını kutladı.

İlgili program din görevlileriyle tek tek Hasbihal edilmesinin ardından sona erdi.
#CamilerveDinGörevlileriHaftası #ilhanözden #irfanayık #alierhun