05.10.2023

Müftülüğümüzce, Öğrencilerimize Yönelik Mevlid-i Nebî ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle "Peygamberimiz İman ve İstikamet" Temalı Konferans Düzenlendi

Müftülüğümüzce, Öğrencilerimize Yönelik Mevlid-i Nebî  ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle "Peygamberimiz İman ve İstikamet" Temalı Konferans Düzenlendi

İlçe Müftülüğümüz tarafından 2023 Yılı “Mevlid-i Nebî Haftası ile Camiler ve Din Görevlileri Haftası” münasebetiyle ortaokul ve lise öğrencilerine yönelik “Peygamberimiz, İman ve İstikamet” temalı konferans düzenlendi.

Bilecik İl Müftüsü Sayın Ali Erhun  hocamızın konuşmacı olarak katıldığı konferansa, Milli Eğitim Müdürü Sayın Bayram KESER, değerli okul müdürlerimiz ve kıymetli öğretmenlerimiz de katıldı.

Program, İlçe Müftümüz Sayın İrfan Ayık  ’ın İl Müftümüz Sayın Ali Erhun  hocamıza hediye takdimiyle sona erdi.

#camilervedingörevlilerihaftası #peygamberimizimanveistikamet #mevlidinebihaftası #alierhun #konferans #bilecikilmüftülüğü