09.10.2021

07.10.2021 tarihinde Camiler ve Din Görevlileri Haftası Münasebetiyle Emekli ve Halen Görevde Olan Din Gönüllüsü Hocalarımıza Yönelik Program

İlçe Müftülüğümüz tarafından Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle halihazırda çalışan ve emekli olan din görevlileri/gönüllüleri hocalarımıza "Vefa" Programı gerçekleştirildi.

Programın akışı içerisinde İlçe Müftümüz İrfan AYIK tarafından teşekkür konuşması yapıldı. Konuşmasında, emekli olduğu halde daima yanımızda olan bizleri yalnız bırakmayan gerektiğinde göreve koşan, ben emekli oldum demeyip Din-i Mübîn-i İslam'a hizmette gösterdikleri vefakar davranışlarından dolayı Emekli İmamlarımıza teşekkür edip onlara Diyanet İşleri Başkanlığımız yayınlarından olan kitaplar hediye etti.

Müftümüz AYIK, Ayrıca halıhazırda görevde olupda asli görevinin yanında Devletimiz ve Başkanlığımız tarafından gönüllülük esaslı diğer görevlere de koşan, her afette, zor ve sıkıntılı anlarında milletimizi yalnız bırakmayan Camiye, Cemaate ve bütün müminlere karşı vefakar davranışlar sergilediklerinden dolayı kendilerine teşekkür edip onlara da Kaymakamımız Sayın Muhammed Raşit KURT tarafından bu hafta dolayısıyla verilen "başarı belgeleri"ni takdim etti.