09.01.2023

İl Müftümüz Ali Erhun Aile ve Dini Rehberlik(ADRM) ve Gençlik Merkezinde İncelemelerde Bulundu

İl Müftümüz Ali Erhun ve Müftü Yardımcısı Aysel Hacıömeroğlu Diyanet Gençlik Merkezi ve Aile ve Dini Rehberlik Merkezine dönüştürülen Bilecik Müftülüğü Ek Hizmet binasında incelemelerde bulundu.

Müftü Yardımcısı Hacıömeroğlu’ndan Gençlik Merkezi hakkında bilgi alan Müftü Ali Erhun yaptığı açıklamada “2018 yılından beri Bilecik İl Müftülüğü Ek Hizmet Binası olarak kullandığımız binamızı ADRM ve gençlik merkezine dönüştürüyoruz. Bilecik’te bulunan gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz ve vakıf gönüllülerimiz, hocalarımızla beraber haftanın belirli zamanlarında hem sohbet yapacaklar hem de güzel zamanlar geçirecekler inşallah. Binamızı en kısa sürede tamamlayıp Bilecik’teki gençlerimizin kullanımına sunacağız. Burada kitap okuma bölümleri, ders çalışma alanı, sohbet ve oyun alanları olacak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.