14.07.2021

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında İl Müftüsü Ali Erhun “Şahidiz Şanlı Direnişe” konulu konferans düzenledi.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri kapsamında Bilecik Müftülüğü tarafından Din İstismarı  konulu sunum ve Şahidiz Şanlı Direnişe konulu konferans düzenlendi

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program Kur’an ı Kerim tilavetiyle devam etti.

İl Müftüsü Ali Erhun tarafından Şahidiz Şanlı Direnişe konulu konferans verildi. Konferans akabinde İl Müftü Yardımcısı İbrahim Özen tarafından Din İstismarı konulu sunum gerçekleştirdi.

14.07.2021 tarihinde Dursun Fakih İmam Hatip Orta Okulunda gerçekleşen Programa İl Müftüsü Ali Erhun, Müftü Yardımcıları, Şube Müdürleri, Kuran Kursu öğreticileri, daire personeli ve din görevlileri katıldı