12.03.2021

12.03.2021 On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal Resim ve Kompozisyon Yarışması İl Birincileri Belirlendi

Başkanlığımızca geleceğimizin teminatı genç nesillerin İstiklal Marşı'nı daha iyi anlamaları, Milli Şairimizi daha iyi tanımaları, gençlerimiz arasında bir farkındalık oluşturulması ve Başkanlığımız gençlik çalışmalarına ivme kazandırılması amacıyla "On Kıta Bir Vatan İlelebet İstiklal" temalı lise öğrencileri arasında kompozisyon, ortaokul öğrencileri arasında resim yarışması İl Müftülüğümüzce düzenlenmiş ve il birincileri 11.03.2021 tarihinde Müftülük ve Milli Eğitim Personellerinden müteşekkil bir komisyon ile belirlenmiştir.

Yarışmada her iki kategoride de birinci olan öğrencilerimizin bilgileri şu şekildedir;

Kompozisyon Kategorisinde:

Sümeyye Nur GÜVEN – Yenipazar Çok Programlı Anadolu Lisesi