28.09.2018

AİLE OKULU PROGRAMLARI BAŞLADI

Bilecik İl Müftülüğü Aile ve Dini Rehberlik Bürosu ve Aile Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa yürütülen Aile Okulu seminerleri, Müftülüğümüz bünyesindeki Kur’an Kurslarında başladı.

İlki, Toki Kuruluş Kur’an Kursunda yapılan program; İl Müftü Yardımcısı Aysel HACIÖMEROĞLU’nun açılış konuşmasıyla başlandı. Daha sonra Aile ve Dini Rehberlik Bürosu koordinatörü Hatice GEÇGELEN; İslam’da gençliğin değeri ve önemi hakkında sunumunun yaptı ve Psikolog Özge TOKGÖZ ise ergen problemleri konusunda bilgiler verdi.

Program aşure ikramıyla sona erdi.

Not: Bu proje her hafta Çarşamba günleri yapılacak olup, Ailede iletişim ve eşler arası görev, sorumluluklar ve gençliği bekleyen bağımlılık vb. tehlikeler konusunda aileler bilinçlendirilecek.