Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından "12 Mart İstiklal Marşının kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" münasebetiyle Liseler arası şiir yarışması düzenlendi.
Detay

Başkanlığımızca "12 Mart İstiklal Marşının kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" etkinliklikleri kapsamında Kurtuluş Savaşı'nın amacını ve ruhunu , milletin bağımsızlık istek ve azmini dile getiren kompozisyon yarışması dizenlendi.
Detay

Pazaryeri İlçesinde gerçekleştirilen "Namazla Diriliş" başlıklı konferansta, ilahiyatçı yazar Ahmet BULUT namaz kılmanın önemini anlattı.
Detay

İlçemizde bulunan Nabi Avcı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Hilmi Duralioğlu Anadolu Lisesinde değerler eğitimi verilmeye devam ediliyor.
Detay

Bilecik İl Müftülüğü tarafından Diyanet İşleri Başkanlığı’nın 2021 yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle düzenlediği yarışmalarda dereceye giren din görevlilerine ödüllerinin verildiği bir tören gerçekleştirildi.