Başlangıç Tarihi :
Bitiş Tarihi :

Esenevler Camii İmam-Hatibi Hüseyin Avcı ve Dereboğaz Camii İmam-Hatibi ve Gençlik Koordinatörü Mikail BEDİR'in koordinatörlüğünde Cuma günleri yatsı namazından sonra Esenevler Camii'nde gençlik buluşmaları düzenlenmektedir.
Detay

İlçe Müftümüz Dr Şerif GEDİK, İlçe Vaizimiz Sadi Temiroğulları ve Dereboğaz Camii İmam-Hatibi Mikail Bedir Cuma günlerinde ilçemiz esnaflarını ziyaret ederek hayırlı ve bereketli kazançlar dilemektedirler.
Detay

İlçemiz Müftülüğüne bağlı Dülgeroğlu Köyü Camii'nde 19/04/2024 Cuma günü Sabah Namazı buluşması yapıldı. İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmed Tayyib KAHRAMAN ile İlçe Müftümüz Dr. Şerif GEDİK'inde katıldığı programdan sonra cemaatle hasbihal edildi.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığınca yürütülen Ulu çınarlar projesi kapsamında İlçe Müftülüğümüzce Dereboğaz Mahallesinde ikâmet eden Hacıoğlu İsmail DUVAN amcamız ziyaret edildi.
Detay

Pazaryeri Müftülüğü Nisan ayı personel toplantısı 18/04/2024 Perşembe günü İlçemiz Küçükelmalı Köyü Tabiat parkında yapıldı. Toplantıya İlçe Kaymakamımız Sayın Ahmed Tayyib KAHRAMAN da iştirak etti.
Detay

Diyanet İşleri Başkanlığımız tarafından "12 Mart İstiklal Marşının kabul edildiği gün ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü" münasebetiyle Liseler arası şiir yarışması düzenlendi.