04.03.2021

Camide Buluşalım Sahih Kaynağa Ulaşalım...

Gölpazarı İlçe Gençlik Koordinatörleri çalışmaları kapsamında, İsmetpaşa Mahallesi Koordinatörleri İmam-Hatip Mustafa DÖNER ve Müezzin-Kayyım Mustafa ACAR tarafından "Cami Gençlik Buluşması" programı çerçevesinde mahalle gençleri ile sohbet halkası tertip edildi. Gençlerle gerçekleştirdikleri samimi sohbetler vesilesi ile "dini sahih kaynaklardan öğrenme" nin önemine binaen Başkanlığımız yayınlarından hediyeler verdiler.

Söz konusu Cami görevlileri DÖNER ve ACAR yapılan bu samimi buluşmaya ilişkin şunları kaydetti; "Bizi mutlu eden en büyük şey içinde bulunduğumuz bu zorlu sürece rağmen her fırsatta namaza iştirak eden geçlerimizin olması. Gençlerle hep böyle hasbıhal etme fırsatı buluyoruz elhamdülillah. Kendilerine Başkanlığımız yayınlarından hediyeler takdim ettik, Allah sayılarını artırsın."