23.03.2018

T.C.

GÖLPAZARI KAYMAKAMLIĞI

İlçe Müftülüğü

Sayı    48223440/907/                                                        21/03/2017

Konu    : Sınav İlanı

GÖLPAZARI İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDEN DUYURU

İlçemiz Müftülüğünde münhal bulunan aşağıda unvanı, sınıfı ve derecesi yazılı olan kadroya Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliğinin ilgili hükümleri gereğince sözlü ve uygulamalı sınav ile naklen atama yapılacaktır.

S.N

Unvan

Sınıfı

Kadro

Görev Yeri

Hizmetli

Y.H.S.

İlçe Müftülüğü

SINAVA KATILMAK İSTEYEN ADAYLARDA ARANAN GENEL ŞARTLAR

1- 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun değişik 48/A maddesinde aranan genel ve özel şartları taşıyor olmak.

2- Diyanet İşleri Başkanlığı Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Sınav Yönetmeliğinde belirtilen şartlara haiz olmak.

3- Halen Diyanet İşleri Başkanlığında görevli olmak.

4- İl içinden başvuruda bulunanlar bulunduğu görev mahallinde altı ayını,  il dışından başvuruda bulunanlar ise iki yıl görev süresini tamamlamış olmak.

5- Asaleti tasdik edilmiş olmak.

6- En az Lise ve Dengi okul mezunu olmak.

BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

1-Dilekçe

2-İş Talep Formu

3-İl dışından müracaat edenler için müftülükçe onaylı hizmet cetveli.

BAŞVURU VE SINAV İŞLEMLERİ

1-Müracaat etmek isteyenler belgelerini 21/03/2018 Çarşamba gününden başlamak üzere 30/03/2018 Pazartesi günü saat 17.00 ' a kadar Gölpazarı İlçe Müftülüğüne teslim edeceklerdir.

2-Fax, posta ve e-mail ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

3-Sınav sonuçları sınav işleminin tamamlanmasının ardından müftülüğümüz web sitesinden duyurulacaktır.

İlk Müracaat Tarihi   :21/03/2018 Çarşamba

Son Müracaat Tarihi  :30/03/2018 Cuma  saat 17.00